En fireværelses bolig

Dette er en fireværelses bolig med et lyst og åbent køkken alrum og et stort badeværelse. I denne bolig får du tre lyse, velindrettede værelser med store vinduespartier. I stuen er der god plads til familielivet, madlavningen og samværet. Også i denne boligtype er der en fin, grøn udsigt fra stuen og direkte udgang til din egen private terrasse. Til boligen hører derudover også privat forhave og skur. Gulvet er lagt med laminatplanker i farven Dunnington Lys Eg. De lyse planker giver din bolig et varmt og naturligt look - og så er de nemme at holde i hverdagen.
 
I dit køkken i Kernehusene finder du hvide, rummelige HTH-skabe med sorte metalgreb. Bordpladen er et mørkt, stilrent laminat i farven beton, der skaber god kontrast i køkkenet. Køkkenet er udstyret med kølefryseskab, induktionskogeplade, opvaskemaskine og indbygningsovn. Og det hele står klar til, at du kan kaste dig over madlavningen fra første øjeblik. 
 
Ligesom dit køkken, er dit badeværelse i Kernehusene lyst og let indrettet. Med hvidmalede vægge og grå gulvfliser er det både nemt at indrette og at holde rent. På væggene i brusekabinen er der hvide, blanke klinker.
I badeværelset finder du både spejl og skab til opbevaring. Og der er udtag til både vaskemaskine og tørretumbler. Vær dog opmærksom på, at disse elementer ikke hører til din bolig, når du som lejer flytter ind. 
UDLEJET
Tegltroldevej 22

BOLIGEN
BoligtypeRækkehus
Rum/vær.4
Bruttoareal94 m2
Byggeår2023
Ledig pr.01-02-2024

ØKONOMI
Leje pr. månedUDLEJET
A conto vandUDLEJET
I alt pr. mdUDLEJET

Depositum (3 x leje)UDLEJET
Forudbetalt leje (1 x leje)UDLEJET
Første måneds huslejeUDLEJET
IndbetalingUDLEJET

Book en personlig fremvisning

Book en personlig fremvisning gennem danbolig på telefon 70 20 30 17. Her kan du opleve en bolig og høre mere om livet i Kernehusene.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kernehusene.

Velkommen i Kernehusene